Νέες συνεργασίες

Τα βιβλία των Εκδόσεων Ραδάμανθυς στα βιβλιοπωλεία των Εκδόσεων των Συναδέλφων (Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινότητα του Βιβλίου) 

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς στο ένα χρόνο ζωής τους έχουν δώσει ήδη το στίγμα τους. Η φιλοσοφία μας είναι η συνεργασία, ο συνεταιρισμός, η συν+δημιουργία. Η εκδοτική μας άποψη δεν αποτυπώνεται μόνο στους τίτλους των βιβλίων που γεννήθηκαν στο μικρό αυτό διάστημα, αλλά και στις πολύμορφες δράσεις που ξεδιπλώσαμε μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες. Και κυρίως – με ανεξαρτησία – και χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιχορήγηση πέρα από αυτή που πρόσφεραν οι φίλοι που προσέγγισαν τα βιβλία, τις εκδόσεις και τις δράσεις μας. 
Θεωρούμε λοιπόν ως απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη την ανάπτυξη νέων συνεργασιών με Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και με συλλογικότητες που προωθούν τη συνεργασία και τη συν+δημιουργία, όπως είναι η Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινότητα του Βιβλίου – Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων (ΚΟΙΝΣΕΠ).
-Σε αυτή την κατεύθυνση ένα ακόμα βήμα αποτελεί και η ανάπτυξη συνεργασίας με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχέιρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών (Υπηρεσίες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής), η οποία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη.
Χωρίς τίτλο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα δυο πουγκιά», του Γιώργου Ηλιάδη, στην Κρήτη της Κατοχής

Ο Μενέλαος Λουντέμης και η Μυρτώ

Το άθροισμα των κόκκων σιταριού στο πρόβλημα της σκακιέρας και το παιχνίδι των πεσσών των αρχαίων Ελλήνων

Follow by Email