Νοηματική Γλώσσα

Ελένη Καβαζίδου
Νοηματική γλώσσαένα κλειδί και μια παγίδα για κωφούς και ακούοντες

Θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις Εκδόσεις ΡαδάμανθυςΗ Ελένη Καβαζίδου θέτει κρίσιμα ερωτήματα και δίνει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν κωφούς και ακούοντες, βασισμένη στις πιο αξιόπιστες ακαδημαϊκές πηγές της τελευταίας εικοσαετίας. Ταυτόχρονα αναδεικνύει σημεία κλειδιά για τις μελλοντικές έρευνες…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ε. Καβαζίδου είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Φυσική Αγωγή και Διδακτορικό στο γνωστικό αντικείμενο της Χοροκινησιοθεραπείας και της Διατροφικής Συμπεριφοράς. Έχει αποκτήσει επάρκεια στη Νοηματική Γλώσσα και παρουσίασε έρευνές της σε πολλά Διεπιστημονικά Συμπόσια και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης Κωφών.
Υπήρξε στέλεχος της συντονιστικής επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Νεολαίας Κωφών και Ακουόντων, καθώς και του αντίστοιχου Ευρωμεσογειακού, ενώ είναι Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Τμήματος Θεάτρου και Χορού του Πολιτιστικού Οργανισμού Μακεδονίας Θράκης «Εσαεί εν Ροή».
Μετεκπαιδεύτηκε στην αξιοποίηση διάφορων τεχνικών θεραπευτικής γυμναστικής, φυσικής άσκησης, εναλλακτικής θεραπείας, συστημάτων χορού, εφαρμογών θεατρικού παιχνιδιού και εναλλακτικού θεάτρου. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπ/σης Χανίων με κύριο αντικείμενο την ενίσχυση Καινοτόμων Δράσεων στις θεματικές ενότητες Περιβαλλοντικής Αγωγής, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας.
Επιμέλεια: Χρήστος Τσαντής
Επεξεργασία Εικόνων & φωτογραφίες εξώφυλλου-οπισθόφυλλου: Πάρις Ιωαννίδης
Εικονογράφηση: Φαχαντίδου  Τσιλιγκίρογλου Άννα, MD, RFSH Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ, Α.Π.Θ., Παιδίατρος, ΙατρόςΚοινωνικής Ιατρικής
Φωτογραφίες: Αβράμογλου Κυριακή, φωτογράφος της «Εσαεί Εν Ροή»
 ISBN 978-618-82572-2-1

Προπαραγγελίες του βιβλίου με δωρεάν αποστολή (χωρίς μεταφορικά) στο email: ekd.radamanthys@gmail.com

ή στο τηλέφωνο: 6983 091058 

Τιμή βιβλίου 15,9 (περιέχει Φ.Π.Α. 6%)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα δυο πουγκιά», του Γιώργου Ηλιάδη, στην Κρήτη της Κατοχής

Ο Μενέλαος Λουντέμης και η Μυρτώ

Το άθροισμα των κόκκων σιταριού στο πρόβλημα της σκακιέρας και το παιχνίδι των πεσσών των αρχαίων Ελλήνων

Follow by Email